VIU L'EXPERIÈNCIA VOSE A PREU REDUÏT

Els dijous i divendres vine als cinemes Arinco i viu l'experiència de veure una pel·lícula en versió original subtitulada al preu de 5€ (no socis) i 4,5€ (socis).

Si ets amant del cinema en VOSE o si vols provar a viure l'experiència de veure pel·lícules en versió original, aprofita el preu reduït dels dijous i divendres que ofereix Cinemes Arinco.

ELS AVANTAGES DE LA VERSIÓ ORIGINAL

  • Veuràs la pel·lícula tal i com el director o directora l'ha creat.
  • Les veus i les entonacions dels actors doten de personalitat al seu personatge i això es perd amb els doblatges a el castellà. El mateix passa amb els jocs de paraules o els dobles sentits, que només és possible entendre en l'idioma original
  • Ajuden a aprendre idiomes i són un gran aliat per mesurar el teu nivell. Ajuden a que l'oïda es vagi acostumant als diferents accents, entonacions i estructures gramaticals amb les que et trobaràs quan viatges a l'estranger.

Nuestras Sesiones de Versió original

Nomadland VOSErecomendado para edades 12

Una mujer, después de perderlo todo durante la recesión, se embarca en un viaje hacia el Oeste americano viviendo como una nómada en una caravana. Tras el colapso económico que afectó también a su ciudad en la zona rural de Nevada, Fern toma su camioneta y se pone en camino para explorar una vida fuera de la sociedad convencional como nómada moderna.

DATA ESTRENA:01/04/2021
IDIOMA PARLAT:Anglès
DURADA:108 min.
DIRECTOR:Chlo%E9 Zhao
REPARTIMENT:Frances McDormand, David Strathairn, Linda May, Charlene Swankie, Bob Wells, Gay DeForest, Patricia Grier
GÈNERE:Drama
Una veterinaria en la Borgo%F1a (VOSE)Una veterinaria en la Borgo%F1a (VOSE)
PROPERAMENT

Una veterinaria en la Borgoña VOSErecomendado para edades 7

En el corazón de la Borgoña, Nico, el último veterinario de la zona, lucha por salvar a sus pacientes, su clínica y su familia. Cuando Michel, su compañero y mentor, anuncia su jubilación, Nico sabe que lo difícil está por venir: encontrar un nuevo compañero. Esta será Alexandra, una recién graduada brillante, misántropa y que no tiene ningún deseo de enterrarse en el pueblo de su infancia. ¿Conseguirá Nico que se quede?

DATA ESTRENA:23/04/2021
DURADA:92 min.
DIRECTOR:Julie Manoukian
REPARTIMENT:Clovis Cornillac, Noémie Schmidt, Lilou Fogli, Carole Franck, Caroline Gaget, Sébastien Pruneta, Juliane Lepoureau, Victor Pontecorvo
GÈNERE:Comedia

VOSE en la pantalla gran

Si ets amant del cinema en VOSE, aprofita el preu reduït dels dijous i divendres que ofereix Cinemes Arinco.

¡Gaudeix d'uns primers plans increïbles!