promoción Dimecres al cinema

Promoció: Dimecres al cinema

Gaudeix d'un preu especial cada dimecres

"Amb la mort en els Talons" és l'estudi d'Alfred Hitchcock sobre el capritxós que pot ser el nostre sistema nerviós quan se sotmet a una pressió determinada. És una paròdia perfecta sobre el seu propi treball, no està només en el cel dels artistes, Hitchcock demostra ser un mestre en l'art de la paròdia.

Pel quadre que suposa "Amb la mort en els Talons" -escrita per Ernest Lehman- primer reprodueix impecablement tots els seus cèlebres gestos i després els deforma metòdicament amb una arrogant exageració. Aquesta exageració es veu ajudada d'en gran manera per dues coses; la pel·lícula dura dues hores i quart i està bastant inflada, i segon, ha estat filmada en colors alegres per a una pantalla panoràmica ben ampla, que aconsegueix que les figures sinistres en l'escena semblin nadons gegants de galtes rosades.

"Cary Grant i Eva Marie Saint en un moment de la seva fugida"

Així doncs, la història que involucra un publicista de l'avinguda Madison de Nova York i, que és confós per espies enemics per un perillós agent dels Estats Units. És una ruleta d'identitats equivocades, actes de capa i espasa, agents d'intel·ligència molt comprensius i una dona de probablement doble moral.

"Els meus anteriors esposes es van divorciar de la meva, deien que porto una vida molt avorrida".Roger O. Thornhill - Personatge de la pel·lícula


La pel·lícula ha estat filmada en paratges icònics, carrers de Nova York i Chicago, el vestíbul de l'Hotel Plaza, l'estació Gran Central, la Muntanya Rushmore (que Donald Trump ha posat de moda últimament) provoca l'efecte d'innombrables impactes de reconeixement, oblidem la història i el seu rerefons; la interminables seqüències de persecucions semblen seguir-se a si mateixes i, finalment la tendència de Hitchcock per plantar el grotesc en un lloc comú, com si estigués llançant bombes d'aigua per la venda d'una hotel sobre una vorera plena de transeünts, formen part de la màgia de gaudir de nou d'aquesta obra d'art.

"Corre Cary, Corre - Ni així perdia la seva compostura"

 Biografía Cary Grant (Nascut Archibald Alexander Leach, Bristol 18 de gener de 1904 - Davenport, Iowa, 29 d novembre de 1986) va ser un actor britànic. Va arribar a ser un dels actors de Hollywood més populars durant dècades, no només pel seu atractiu físic, sinó també per la seva elegància, el seu encant i la seva agudesa. D'ell es deia que actuava bé fins d'espaldas.1 Va treballar amb moltes grans dives de cinema de Hollywood de la seva època: Marlene Dietrich, Mae West, Grace Kelly, Marilyn Monroe, Rita Hayworth, Katharine Hepburn, Sophia Loren, Joan Fontaine, Ingrid Bergman, Ginger Rogers, Doris Day, Deborah Kerr i Audrey Hepburn entre d'altres. El personatge de James Bond s'inspira parcialment en ell. Segons la llista de l'American Film Institute, està considerat la segona estrella masculina més important dels primers cent anys de cinema nord-americà.


Comparteix en xarxes socials