ÒPERA I BALLET A PALAMÓS

Gaudeix dels millors espectacles d'òpera i ballet en directe i en diferit que arriben a la pantalla dels Cinemes Arinco de Palamós des dels millors escenaris del món (Royal Opera House, Òpera de París, Liceu de Barcelona). Viu una experiència única i inoblidable que et transportarà al teatre des de la butaca del cinema amb una visió més detallada d'aquestes grans produccions i protagonitzades pels artistes més importants dels escenaris a nivell mundial.

GAUDEIX DELS MILLORS DESCOMPTES EN ÒPERES I BALLETS AMB CLUB ARINCO

Si ets amant de les òperes i/o els ballets, no deixis escapar l'oportunitat de gaudir dels millors espectacles del món des de la butaca dels Cinemes Arinco a un preu únic. Fes-te soci de forma gratuïta del Club Arinco i obtindràs un preu reduït a totes les projeccions d'òperes i ballets.

Nuestras Sesiones de Ópera y Ballet

Música a la gran pantalla

Cinema i òpera estan més vinculats del que sembla. Als segles XVIII i XIX, les creacions de Mozart o Rossini feien la mateixa funció que avui les pel·lícules: entretenir el públic. Sorprendre amb efectes escènics, intrigues, romanços apassionats. Amb el temps, va adquirir un tint intel·lectual, fins i tot elitista. Però en ple segle XXI, el cinema rescata l'òpera i la renova. La gran pantalla ens introdueix de ple en l'acció, els primers plans ens fan enamorar-nos dels cantants, els moviments de càmera dinamitzen, el so en estèreo ens envolta. I a la mitja part podem brindar amb cava. Tot com si estiguéssim al teatre. Però per a totes les butxaques.

Gaudeix d'uns primers plans increïbles!