Pro_Dona.jpg

Altres notícies

Arriba Cineclub Arinco

Cineclub Arinco és un espai on un cop al mes els espectadors podran gaudir del millor cinema independent, cinema d'autor, cinema clàssic, entre d'altres. Les projeccions seran en versió original i en molts casos aniran acompanyats d'un cinefòrum per debatre temes d'interès que generi la pel·lícula projectada. Dijous, 18 de març a les 19h arribarà la primera sessió de Cineclub Arinco amb la pel·lícula My Mexican Bretzel que comptarà amb la presència de la seva directora Núria Giménez que presentarà el film i participarà al cinefòrum posterior. Cineclub Arinco compta amb la col·laboració del per...

Cinemes Arinco inicien el Cicle Divendres Musicals

Els amants de la música clàssica i el gènere de la lírica tenen una cita cada quinze dies als Cinemes Arinco per gaudir del Cicle Divendres Musicals.

Cinemes Arinco organitza un cicle especialper commemorar el Dia Internacional de la Dona

Un total de quatre pel·lícules formaran la programació especial del Cicle Dia Internacional de la Dona, que organitza Cinemes Arinco de Palamós dins dels actes per commemorar el 8M.

L'esdeveniment tindrà lloc entre el 5 i el 10 de març amb una selecció de films destaquen sobretot per fomentar la igualtat de gènere i compta amb la col·laboració del Grup feminista de Palamós i Calonge i l'Ajuntament de Palamós.

El cicle donarà el tret de sortida el divendres, 5 de març a les 19h amb el film Las Hijas de Cynisca, que comptarà amb una presentació i col·loqui a càrrec del Grup Feminista de Palamós i Calonge. Las Hijas de Cynisca és una pel·lícula documental sobre la desigualtat de gènere en l'esport, un reflex de la societat en què vivim. S'hi dóna veu a dones que són referents, que han aconseguit grans èxits en la seva carrera i que ens explicaran la seva història.De posar de manifest aquesta desigualtat, proposaran idees per a la seva eradicació, i explicaran quant s'ha avançat i quant queda encara per aconseguir, per canviar una societat ancorada en valors que han quedat obsolets.

Dissabte, 6 de març a les 18 h, la sessió girarà al voltant de la dona i el món de la música amb la pel·lícula australiana I am Woman. El film ens presenta la vida de Helen Reddy, cantant, compositora, actriu i activista australiana. La seva cançó I Am Woman, guanyadora del Grammy, es va convertir no sols en l'himne del moviment feminista durant la radical dècada de 1970, sinó també en el segell de Reddy.Diumenge, 7 de març, a les 19:00 h es projectarà el documental Singled [Out]. Aquesta producció catalana se centra en l’estigma de ser dona soltera a partir de certa edat, amb la voluntat d’entendre com és viscuda la solteria femenina a partir del testimoni de dones de diferents punts del planeta. Així, Singled [Out] proposa una reflexió sobre el lloc que avui ocupa l’amor en aquest món de relacions per encàrrec en línia i on l’individualisme és al centre de l’equació. La sessió comptarà amb la presència de les directores del film, Mariona Guiu i Ariadna Relea que presentaran la pel·lícula i participaran al col·loqui posterior.I per finalitzar el cicle, dimecres, 10 de març a les 19:00h Cinemes Arinco acolliran la projecció de The Glorias. El film ens mostra la història de la periodista, activista i feminista Gloria Steinem, i el seu influent viatge des dels seus anys de joventut a l'Índia fins a convertir-se en un rol indispensable en el moviment pels drets de les dones en els anys 60 i la històrica Conferència Nacional de les Dones el 1977.
Comparteix en xarxes socials