cineclubarinco.jpg

Altres notícies

Cinemes Arinco organitza un cicle especialper commemorar el Dia Internacional de la Dona

Un total de quatre pel·lícules formaran la programació especial del Cicle Dia Internacional de la Dona, que organitza Cinemes Arinco de Palamós dins dels actes per commemorar el 8M.

Cinemes Arinco inicien el Cicle Divendres Musicals

Els amants de la música clàssica i el gènere de la lírica tenen una cita cada quinze dies als Cinemes Arinco per gaudir del Cicle Divendres Musicals.

Arriba Cineclub Arinco

arxivat en: Promoción

Cineclub Arinco és un espai on un cop al mes els espectadors podran gaudir del millor cinema independent, cinema d'autor, cinema clàssic, entre d'altres. Les projeccions seran en versió original i en molts casos aniran acompanyats d'un cinefòrum per debatre temes d'interès que generi la pel·lícula projectada. Dijous, 18 de març a les 19h arribarà la primera sessió de Cineclub Arinco amb la pel·lícula My Mexican Bretzel que comptarà amb la presència de la seva directora Núria Giménez que presentarà el film i participarà al cinefòrum posterior. Cineclub Arinco compta amb la col·laboració del per...

Cineclub Arinco és un espai on un cop al mes els espectadors podran gaudir del millor cinema independent, cinema d'autor, cinema clàssic, entre d'altres. Les projeccions seran en versió original i en molts casos aniran acompanyats d'un cinefòrum per debatre temes d'interès que generi la pel·lícula projectada. Dijous, 18 de març a les 19h arribarà la primera sessió de Cineclub Arinco amb la pel·lícula My Mexican Bretzel que comptarà amb la presència de la seva directora Núria Giménez que presentarà el film i participarà al cinefòrum posterior. Cineclub Arinco compta amb la col·laboració del periodista Joan Trillas que presentarà i moderarà les sessions.

El documental My Mèxican Bretzel és l'òpera prima de la directora catalana Núria Giménez Lorang que ha obtingut dues nominacions als Goya i dos nominacions als Premis Gaudí. El film va tenir el seu premiere internacional al Festival de Rotterdam, on va guanyar el Premi Found Footage. Des de llavors ha continuat la seva reeixit recorregut en festivals, entre els quals destaquen el New York Film Festival, Visions du Reel, el Festival Internacional de Cinema de Monterrey, o el Festival de Mannheim-Heidelberg on el cap de setmana va rebre l'International Newcomer Award i el Fipresci de la Crítica Internacional.

A Espanya ha rebut els premis del Jurat de Cinema Espanyol a Millor Pel·lícula, Guió i Direcció del Festival de Gijón i el Premi del Públic en el passat Festival D'A, a més de ser un dels títols seleccionats per a formar part de la secció Made in Spain de l'últim Festival de Sant Sebastià.

My Mexican Bretzel ens mostra el diari íntim d'una dona de classe benestant il·lustrat per les filmacions casolanes del seu marit, un ric industrial, entre els anys 40 i 60 de segle passat. La pel·lícula és també un melodrama clàssic a l'estil Douglas Sirk o Todd Haynes, amb els sentiments a flor de pell. Un viatge a coll a través de la vella Europa. Un somni romàntic.

El preu del l'entrada de Cineclub Arinco és de 5 € (no socis) i 4,50 € (socis) i es poden adquirir anticipadament a la taquilla del cinema i al web: www.cinemesarinco.com


Comparteix en xarxes socials