Poster de la película Mamá o papáPoster de la película Mamá o papá
Últim dia
11/02/2021
"Sublim. Aquesta adaptació impossible d'una novel·la de Jack London adquireix, de la mà de Pietro Marcello, l'aura d'un cinema tan inabastable com el material literari de què sorgeix. És una pel·lícula-riu per la naturalesa de l'relat, però també, i sobretot, per l'aclaparadora força amb la que tots els seus elements colpegen i extasien la pantalla."
- FilmAffinity

Fotos

La pel·lícula en imatges

Valorar pel·lícula


Poster de la película Mamá o papáPoster de la película Mamá o papá
Último día
11/02/2021

Mamá o papárecomendado para edades 12

DATA ESTRENA:
17/12/2021
IDIOMA PARLAT: Castellà
DURADA: 103 min.
DIRECTOR: Dani de la Orden
REPARTIMENT: Paco León, Miren Ibarguren, Ester Expósito, Pedro Casablanc, Eva Ugarte, Miquel Fernández, Berto Romero, Mari Paz Sayago
GÈNERE: Comèdia

Flora (Mirin Ibarguren) i Víctor (Paco León) són els pares que tot nen voldria tenir: afectuosos, moderns i divertits. No obstant això, tot es torça el dia que decideixen divorciar-se i apareix la oportunitat laboral de les seves vides, alguna cosa amb el que sempre havien somiat. És en aquest precís instant quan la custòdia dels seus tres fills es converteix en un problema per a tots dos, en què cap està disposat a cedir. Així que, per ordre de la jutge, seran els nens els que hauran de decidir amb qui es queden: amb la mare o amb el pare. A partir d’aquest moment, Flora i Víctor es declaren una guerra sense treva en què tots dos faran tot el possible per no obtenir la custòdia dels seus fills.