Versió Original

Crescendo VOSErecomendado para edades 7

Quan el famós director d'orquestra Eduard *Sporck accepta el treball de crear una orquestra juvenil israeliana-palestina, es veu ràpidament sumit en una tempestat de problemes sense solució. Havent crescut en un estat de guerra, repressió i risc constant d'atacs terroristes, els joves músics de tots dos costats estan lluny de ser capaços de formar un equip. Alineats darrere dels dos millors violinistes, l'emancipada *Layla (palestina) i el maco Ron (israelià), formen dos grups que desconfien profundament els uns dels altres, tant dins com fora de l'escenari. Tindrà èxit *Sporck i farà que els joves oblidin el seu odi, almenys durant les tres setmanes fins al concert?

DATA ESTRENA:16/10/2020
IDIOMA PARLAT:Alemany
DURADA:102 min.
DIRECTOR:Dror Zahavi
REPARTIMENT:Peter Simonischek, Daniel Donskoy, Sabrina Amali, Mehdi Meskar, Bibiana Beglau, Götz Otto
GÈNERE:Dramaarte

Verano del 85 VOSErecomendado para edades 12

Amb quina somies quan tens 16 anys i estàs en un resort a la costa de Normandia en els anys 80? Amb tenir un millor amic? Amb fer un pacte d'amistat que duri per sempre? ¿Tenir mil aventures amb vaixell o amb moto aquàtica? No! Somies amb la mort. Les vacances d'estiu acaben de començar i aquesta història explica com Alexis comença a créixer.

DATA ESTRENA:16/10/2020
IDIOMA PARLAT:Francès
DURADA:100 min.
DIRECTOR:Fran%E7ois Ozon
REPARTIMENT:Benjamin Voisin, Félix Lefebvre, Philippine Velge, Melvil Poupaud, Valeria Bruni Tedeschi, Samuel Brafman-Moutier, Isabelle Nanty, Aurore Broutin
GÈNERE:DramaLGTBIAventures

Binti VOSErecomendado para edades A

*Binti té dotze anys i va néixer a Congo, però viu a Bèlgica amb el seu pare Jovial des de molt petita. Encara que no tenen papers, *Binti vol viure una vida normal i somia amb convertir-se en una famosa *youtuber com el seu ídol *Tatiana. Elias, d'onze anys, viu només amb la seva mare Christine des del divorci del seu pare, que ara té una nova vida al Brasil. Quan la policia entra a casa de *Binti i ha de fugir, la nena es refugia en la cabanya del *arbol d'Elias i poc després idea la solució perfecta a tots els seus problemes: si pot aconseguir que el seu pari i la mare d'Elias es casin, podran quedar-se a Bèlgica. *Binti s'uneix al Club de Suport als *Okapi d'Elias i mentre prepara un gran esdeveniment de recaptació de fons, organitza en secret un pla perquè Christine s'enamori de Jovial.

DATA ESTRENA:16/10/2020
DURADA:90 min.
DIRECTOR:Frederike Migom
REPARTIMENT:Bebel Tshiani Baloji, Mo Bakker, Joke Devynck, Baloji, Aboubakr Bensaihi, Frank Dierens, Tatyana Beloy, Veronica van Belle
GÈNERE:Drama