Musical

Ballet GisellePendiente de calificación

Giselle played by the main dancer of the Royal Ballet, Marianela Núñez, accompanied by Vadim Muntagirov, in the role of Conde Albrecht. A love story that begins in the real world and continues beyond death.

DATA ESTRENA:12/11/2020
DURADA:155 min.
DIRECTOR:Marius Petipa, Jean Coralli y Jules Perrot
REPARTIMENT:Marianela Núñez, Vadim Muntagirov
GÈNERE:Musicalballet

Recital Jonas Kaufmann: My ViennaPendiente de calificación

Jonas Kaufmann, My Viennaés el recital més esperat de la temporada. El millor tenor de l'món, ret homenatge a la ciutat de l'Vals i l'Òpera. Melodies mundialment conegudes, cançons de la tradició vienesa, presentades des de la més profunda admiració pel tenor més famós de l'actualitat que torna a les seves arrels amb aquest concert.

Filmat en viu en el màgic entorn de la Wiener Konzerthaus, el concert presenta música popular vienesa de Die Fledermaus i Wienerblut de Johann Strauss i La Vídua Alegre de Franz Lehár, així com molts altres clàssics inspirats en la ciutat de Viena.

Jonas Kaufmann interpreta aquest fabulós recital, a què s'uneix l'aclamada soprano Rachel Willis-Sørensen, acompanyats de l'Orquestra Filharmònica de Praga sota la batuta de l ' Mestre Jochen Rieder

DATA ESTRENA:17/12/2020
DURADA:90 min.
DIRECTOR:Jochen Rieder
GÈNERE:MusicalÓpera

Ópera MacBethPendiente de calificación

Antonio Pappano dirigeix a l'orquestra i cor del Royal Opera House. La principal novetat d'aquesta producció és la participació d'Anna *Netrebko, com *Lady Macbeth, un dels papers principals d'aquesta òpera. La soprano russa lidera un elenc en el qual a més destaca el baríton Zeljo Luji com Macbeth, i el baríton baix italià Ildebrando D'Arcangel, com Banquo.

DATA ESTRENA:10/12/2020
IDIOMA PARLAT:Italiano
DURADA:200 min.
DIRECTOR:Antonio Pappano, Phyllida Lloyd
REPARTIMENT:Anna Netrebko, Zeljko Lucic, Ildebrando D'Arcangelo
GÈNERE:MusicalÓpera

Ópera Manon LescautPendiente de calificación

Manon Lescaut va ser el primer gran èxit del gran compositor de Lucca. L'1 de febrer de 1.893 s'estrenava en el Teatre Regi de Torí aquesta òpera, el llibret de la qual es basa en l'obra de l'abat Antoine Prévost (segle XVII) titulada "Histoire du Chevalier Donis Grieux et de Manon Lescaut". Jules Massenet havia portat a l'escenari operístic francès la mateixa obra nou anys enrere, però això no va impedir el gran èxit de l'òpera de Puccini, amb una visió més llatina i apassionada de la història dels dos amants. "...amb passione disperata!" Així va descriure Puccini com interpretar el seu Manon Lescaut.


Després de "Le villi" (1.884) i "Edgar" (1.889), Manon Lescaut encimbellava al mestre toscà com un dels referents de l'escola verista i com el continuador del gran Giuseppe Verdi, que en aquests dies estrenava "Falstaff". El fet d'estrenar l'òpera de Puccini al mateix temps que l'última de Verdi, dóna un motiu anecdòtic als quals van considerar al mestre de Lucca com el successor del gran Verdi. Una altra coincidència és que tots dos van aconseguir fama mundial en la seva tercera òpera, Nabucco (1.842) i Manon Lescaut (1.893) després de dues estrenes anteriors dubitatius per part de tots dos.

DATA ESTRENA:10/12/2020
IDIOMA PARLAT:Francès
DURADA:200 min.
DIRECTOR:
GÈNERE:MusicalArteÓpera