Infantil

Peter Rabbit 2: A la fugarecomendado para edades A

Torna l'entremaliat i aventurer Peter Rabbit juntament amb la resta dels seus companys animals. En aquest segon lliurament, Bea (Rose Byrne) i Thomas McGregor (Domhnall Gleeson) s'han casat. Encara que Peter Rabbit i Thomas abans eren autèntics enemics, ara s'han fet molt amics. Això sí, tot i haver aconseguit crear una família improvisada, el rebel conill tindrà les seves diferències amb McGregor i seguirà causant problemes. Per això, ha de decidir marxar sol, més enllà de jardí en el qual sempre ha viscut. Allà, coneixerà un nou conill que va ser amic del seu pare, i haurà de decidir quin tipus de conill vol ser.

DATA ESTRENA:16/07/2021
IDIOMA PARLAT:Castellà
DURADA:85 min.
DIRECTOR:Will Gluck
GÈNERE:InfantilAnimacióFantasiaFamiliarAventures

Raya y el último dragónrecomendado para edades Ai

A través d'un viatge emocionant, Raya i l'Últim Drac ens transporta al món de fantasia de Kumandra, on humans i dracs van viure junts fa molt de temps en perfecta harmonia. Però quan unes forces del mal van amenaçar el territori, els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. Ara, 500 anys després, aquestes mateixes forces malignes han tornat i Raya, una guerrera solitària, haurà de trobar a l'últim i llegendari drac per reconstruir un món destruït i tornar a unir al seu poble. No obstant això, al llarg de la seva aventura, comprendrà que es necessita alguna cosa més que la màgia d'un drac per salvar el món: també necessitarà confiança en si mateixa i treball d'equip.

DATA ESTRENA:05/03/2021
DURADA:120 min.
DIRECTOR:Paul Briggs, Dean Wellins
GÈNERE:InfantilAnimacióAventures

Raya y el último dragón VOSErecomendado para edades Ai

Fa molt de temps, en el regne de fantasia de Kumandra, els éssers humans i els dracs convivien en harmonia. Però quan uns monstres sinistres coneguts com els Druun van amenaçar el territori, els dracs es van sacrificar per salvar la humanitat. Ara, cinc-cents anys després, aquests mateixos monstres han tornat i Raya, una guerrera solitària, haurà de trobar a l'últim drac per acabar per sempre amb els Druun. No obstant això, al llarg de la seva aventura èpica, comprendrà que es necessita alguna cosa més que la màgia d'un drac per salvar el món, també necessitarà confiança.

DATA ESTRENA:11/03/2021
DURADA:120 min.
DIRECTOR:Paul Briggs, Dean Wellins
GÈNERE:InfantilAnimacióAventures